Welkom op mijn Reislog!
Hola en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van mijn avonturen en ervaringen in Spanje. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden!
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mailadres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Liefs,
Mieke
Ja, leuk dat ik met je meereis he... Ik vind het ook heel fijn dat je met mij meereist ;)
kus!
Lieve Mieke,
Kan niet wachten tot ik al je spannende, grappige en gelukkige verhalen te lezen!
Veel liefs xx
Het komt nu wel dichtbij he... Ga je missen hoor zus!!! Eerst maar eens je afscheidsfeestje ;)
Dikke kus
Nog 2 dagen!!! Het is bijna zover.
Lekker naar Madrid.
Ga wel genieten. De tijd zal vast omvliegen.
Kus
heerlijk voor je om in madrid te zitten, lijkt me fantastische en inspirerende stad
Piet en Janneke
Hoi Mieke,
Heb net even je verhalen gelezen, leuk om te lezen en fijn dat je het naar je zin hebt in Madrid. Ik heb nog even op google gezocht waar ikzelf heb gezeten in Madrid, maar kon het hotel of straat toch niet meer voor de geest halen. Het was in ieder geval vlakbij plaza mayor.
Ik spreek je wel weer, groetjes en kus..